RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Taylor Lautner a melegek nagy reménysége

2010.04.17. 17:53 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Egyszer már pletykálták, hogy a legszexibb vérfarkas a valóságban a farkasfiúkat szereti, és most újra reménykedni kezdtek a sztár meleg rajongói! Taylor Lautner ugyanis egy szó szerint forró hangulatú buliban járt nemrégiben!

 

Taylor

Bár a Twilight-saga sztárja elvileg már több (nőnemű) hírességgel is kapcsolatba került, azért persze ő sem tudja elkerülni azt, hogy pletykálkodjanak a szexuális hovatartozásáról. Most éppen azért került elő a téma, mert Taylort a múlt héten elcsípték, ahogy Bryan Singer, az X-men filmek nyíltan homoszexuális rendezője buliján járt, aki leginkább hatalmas meleg mulatságairól híres. Egyes források szerint Taylor hajnalig partizott a jórészt homoszexuális férfiak társaságában, de mondjuk senki sem állt elő azzal, hogy a színész bárkivel is csinált volna valamit, így aztán a rajongók még reménykedhetnek abban, hogy a sztár tényleg csak ártatlan bulizott egyet, vagy hogy az egész dolgot csak egy rosszakarója találta ki.

Mindenesetre Taylor férfirajongói most eléggé boldogak, és a sztárt „a melegek új reményének” nevezik. Érdekes…

 

Forrás: neon.hu:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr491929728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása