RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Top 10 extrém ruha

2010.08.14. 17:20 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Atombomba, töviskoszorú, űrlény és minden, ami távol áll a divat fogalmától. Az előző hónapban már láthattátok a szezon 10 legextrémebb cipőjét és az érdeklődésre való tekintettel, most összeállítottuk Nektek legújabb listánkat, melyen ezúttal a 10 legbizarrabb ruhát találjátok. Némelyik a szabásával, némelyik az anyagával, némelyik pedig a mintázatával sokkol, de egy valami közös bennük: divatos darabnak még véletlenül sem mondhatók.

10. helyezettünk egy Tim Ryan által tervezett felső, mely sztreccs hatású anyagával és pink színű rojtokkal díszített zsebével együtt jobban emlékeztet a chelston táncosok, vagy még inkább a műkorcsolyázók feszülős viseletére, mint egy kényelmes kardigánra. A 9. helyen álló Alexander McQueen kreálta pólót a már jó ideje trendinek számító koponya díszíti, amely bár lehet a rock 'n' roll életérzés, vagy a lázadás jelképe, ám ezzel a cuki kis masnival kicsit összekuszálja a kemény rockerről alkotott elképzeléseinket.

 
 

Listánk 8. helyezettje J. W. Anderson vörös rojtos, nem kis mértékben giccses, szívvel díszített felsője, melyet a tervező talán egy Valentin napra szánt. Giccsesség terén azonban még ezen is túltesz ez a 7. helyet elfoglaló Paul & Joe rövid ujjú, melynek bimbózó szarvú szarvasa még a nagymamák által kötött, borzalmas karácsonyi ,,pulóver költeményeket” is simán lekörözi.

 
 

A 6. helyen újra csak egy nem éppen mindennapi kardigán látható, melynek kockás ékei mintha a felső érdekes kiütései lennének. Kérdés, hogy ezekkel a furcsa párnácskákkal mi lehetett a tervező célja, mert hogy a díszítés semmiképp sem jött össze, az biztos. 5. helyezettünk a Beatrice Boyle által kreált, kínlódó rockert ábrázoló fekete ruha, melynek viselésére igen nehezen találhatnánk ideális alkalmat. Ha egy nyáresti koktélpartin jelennék meg benne, valószínűleg ugyanolyan furcsán néznének ránk, mint egy Guns N' Roses koncerten.

 
 

A dobogóról éppen csak lecsúszó, 4. helyezett felsőrész szintén egy valódi giccs parádé. Ashish pólója láttán, melyet a táncoló, kék színű gumimacik mellett csillogó flitterek is díszítenek, talán még a gumicukor evéstől is elmegy az ember kedve.

Bronzérmes 3. helyezettünk ezúttal azonban még a haldokló rockeren és a kis kék édességeken is túl tesz. A Browns Focus Own Label által piacra dobott fehér színű pólót egy igen nehezen meghatározható figura borítja. Az egyesek szerint őskori majomemberre, mások szerint E.T.-re emlékeztető alak így vagy úgy, de semmiképp sem egy barátságos viselet, gyerekek ijesztgetésére viszont annál alkalmasabb.

 
 

Elérkeztünk végre dobogónk legfelső fokaira, melyek közül a 2. helyet ez a fekete színű, húzott ujjú felsőrész foglalja el, melynek töviskoszorú mintája valójában még viccnek is rossz, nemhogy divatos öltözetnek. Mindezen túltesz azonban az a darab, melyet méltóképp nevezhetünk minden értelemben valódi divatkatasztrófának. Az atombomba robbanást ábrázoló, térdig érő ruha ezúttal a divat világában hat sokkolóan. Szerintünk ezzel most tényleg túllőttek a célon.

 
 

Nem tudni, vajon milyen indíttatásból vagy milyen ihletésre (talán egy átmulatott éjszaka után) álmodhatták meg nagynevű tervezőink e bizarr ruha kreációkat, de mint ahogy azt a közhellyé vált mondás is tartja - nem csak öltözködésben, de tervezésben is egyaránt - mindenki hibázhat. Azt hiszem, ezúttal ennek lehettünk szemtanúi.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr542221650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása