RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Még mindig nincs kész az Eclipse

2010.04.17. 17:51 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Bár a rajongók már a bemutatóra készülnek, az Eclipse stábja most még egy kicsit aggódik, hiszen a film még közel sincs kész - ugyanis rájöttek, hogy jó néhány jelenetet újra kell venniük…

 

Eclipse

A Twilight-filmekkel nagyot kaszáló Summit Entertainment visszaparancsolta Vancouverbe az Eclipse stábjának nagy részét, mert kitalálták, hogy néhány kulcsfontosságú jelentet újra fel kell venniük. Bennfentesek szerint több harcjelenet sem sikerült elég jól, így azokon még dolgozni akarnak, illetve Edward és Bella egyik mezei jelenetével is gondok vannak. A stúdió állítólag egy hetet kért a sztároktól a munkára, de Robert Pattinson manapság cseppet elfoglalt a Bel Ami forgatásával, így aztán végül a stábnak csak három napja lesz kijavítania a hibákat.

Amúgy nem csak a színészek miatt van most gondba a stúdió, de azért is, mert az Eclipse rendezőjével, David Slade-del csúnyán összevesztek, így aztán nem is akarják, hogy ő vegyen részt azon a bizonyos háromnapos forgatáson. A munkával kapcsolatban szóba került a New Moon rendezője, Chris Weitz is, de a legvalószínűbb az, hogy a Twilight rendezője, Catherine Hardwicke fog újra forgatni egykori kedvenceivel, ugyanis a rendezőnő most épp amúgy is Vancouverben forgat, és szívesen szakítana időt az Eclipse-re.

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr11929725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása