RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Britney büszke a testére

2010.04.17. 17:00 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Megmutatja photoshop nélkül is.

Igyekszem nem rosszindulatú lenni, és minél kevesebbet élcelődni, de bevallom, nehéz. MindenkiBritneyje, a szemünk előtt cseperedő, olykor botrányosan, máskor angyalian viselkedő énekesnő újabb ötlettel rukkolt elő, hogy javítson az utóbbi időben igen gyorsan szertefoszló népszerűségén. Úgy döntött, ő is beáll a sorba, és megmutatja a kegyetlen, photoshop nélküli valóságot. Az ötlet nem különösebben eredeti, mostanában többen is próbálkoztak hasonlóval. Nekik sem hittünk el mindent.

 
 

Ott van mindjárt a smink nélkül a Marie Claire kamerái elé álló Jessica Simpson, akinek természetes a pír az arcán, és a szeme sem tussal van kihúzva, nyilván ő így született. Szerencsés alkat…

 

Britney képeit nézve is sok minden jár a fejemben, a kisördög nem hagy nyugodni. Végül azonban mélyen magamba nézek, és győz a jóindulat. Bevallom töredelmesen Önöknek, én sem vagyok tökéletes. Az én lábam is foltos a sebhelyektől itt-ott, és az én fenekemre is ráférne a futás. Kegyetlen a női sors, legalább egymás közt legyünk kicsit engedékenyebbek.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr451929626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása