RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Lady Gaga lenne a legbefolyásosabb személyiség?

2010.04.10. 16:52 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A Time magazin minden évben közzéteszi az olvasók szavazata alapján összeállított listáját a legbefolyásosabb emberekről. A listán sokszor színésznők, énekesek, divattervezők is helyet kapnak, de olyan még nem fordult elő, hogy egy új keletű sztár kerüljön a dobogóra. Eddig...

 

A magazin összeállítása alapján Lady Gaga 2010 legbefolyásosabb személyisége, míg Barack Obama csak a 26. Hogy drasztikusan szemléltessük az eredményt, ez azt jelenti, hogy sokkal több ember ugrana kútba az énekesnő kérésére, mint ha az Amerikai Egyesült Államok elnöke kérné ugyanerre.

 

Egyébként Obamát felesége, Michelle és a külügyminisztere, Hillary Clinton is megelőzte a 14. és a 4. hellyel. Sandra Bullock pedig az Oscar-szobrocskájának köszönhetően a 8. helyen végzett. Nézzük a további helyezetteket, a teljesség igénye nélkül!

 
 
 

Beyonce is meglepően jól teljesített, ő is bekerült az első húszba, illetve 19-be. A lista második legnagyobb meglepetésének Taylor Swift 32. helye számít, ami arra enged következtetni, hogy nem kötötték korhatárhoz a szavazást. Mert ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a 17 éves énekesnő befolyásosabb, mint Bill Clinton vagy Anna Wintour? 

 
 

A brit megasztár Susan Boyle is felkerült a listára, sőt két egész hellyel megelőzte a gyönyörű énekesnőt, Cheryl Cole-t, akinek így csak a 60. hely jutott. 

 
 

Őt a divatszakma egyik nagyja, Vivienne Westwood követi rögtön a 61. helyen, míg Marc Jacobsnak a 99. helyig futotta. Emma Watson pedig kettejük között, a 85. helyen áll. 

 

A tinilányok kedvence, Robert Pattinson 2 hellyel előzte meg Arnold Schwarzeneggert, de azért valljuk be, a 117. hely is szép teljesítmény a legstílusosabb pasitól. Anna Wintour helyezése is meglepő, a Vogue főszerkesztője ugyanis idén a 122. helyen landolt, ami kicsit ellentmond Gaga első helyezésének.

A futottak még kategóriából érdemes megemlíteni Cristiano Ronaldot, bár a focista a 192. helyen éppen hogy csak bejutott a kétszázba.

Ti kit tettetek volna az első helyre?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr981909955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása