RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Melyik sztárnak áll jobban a fekete bőrdzseki?

2010.04.03. 17:49 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A tavaszi reggelek még sokszor hűvösek, és jól jön egy bőrkabát ami dögös és szexis egyben.  Ha lehet legyen rövid, fekete így minden más kiegészítővel jól összepasszinthatod. Így tettek sztárjaink is akik szintén a fekete bőrkabátra esküsznek ha elegánsan kell megjelenni valahol. Nézd a szettjeiket, és döntsd el kinek áll a legjobban!


fotok: profimedia

Megan Fox a Transformers szexis sztárja tudja, hogy egy rövid bőrdzsekivel fel lehet dobni egy menő mintás hosszú pólót. A póló viselhető ruhácskaként is, de ha rosszabbra fordul az idő a kabát melegen tart. Leengedett hosszú hajával ki is hangsúlyozza az aprócska dzsekit, ami jól mutat a színésznőn!

Rihanna a vadóc énekesnő imádja a bőrcuccokat. Ezekből leginkább az egyszerű cipzáras dzsekit kedveli, sokszor ezt kapja fel reggel induláskor. Most egy egyszerű fehér atlétával és hozzá passzoló fekete nadrággal párosította. A hatalmas sötét napszemüveggel egy igazi megközelíthetetlen vamp benyomását kelti.


fotok: profimedia

Nicky Hilton tökéletes tudja, hogy a kis fekete ruha minden nő legtökéletesebb választása, hiszen nem lehet mellélőni vele. Most is ezt ezt vette elő, amikor egy divateseményre igyekezett.  Hogy ne legyen azonban unalmas a szettje, felkapott egy bőrdzsekit a ruhára, és kiegészítőit is hozzá hangolta. Fekete kis táska, és fekete pántos magassarkú teszi elegánssá őt.

A valóságshowk világát is megjáró Jessica Simpson épp egy hotelből igyekszik meglépni a fotósok előtt. A mostanság kicsit meghízott énekesnő szintén fekete szettet húzott fel, amivel megpróbálta ellensúlyozni a felesleges kilókat. Ez sikerült is neki, mert a magassarkú cipőtől megnyúlt alakján nem látszanak a plusz kilók . A bőrkabát sem túlzott
an rövid, hanem pont olyan szabású ami ápol és eltakar. Az ő szettjéből is látszik, hogy a teltebb csajoknak is jól áll a kis bőrkabátka, ha ügyesen használják a színeket, és a fazonokat.

Neked van bőrkabátod? Hordod tavasszal? Melyik sztár a legcsinosabb benne? Szavazz!

Forrás: hotdog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr521892273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása