RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Divat blamázs sztár-módra

2010.03.27. 16:54 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A High School musical sztárja ilyen olcsójános lenne?

Közismert tény, hogy sok nő él azon egyszerű vásárlási trükkel, hogy megvesz egy méregdrága ruhát, felveszi egy alkalommal, majd másnap visszaviszi a boltba valamilyen egyszerű kifogással élve.

 

Megteheti mindezt, mivel a cédula a ruhában nem kerül kivágásra, és persze a számla is megvan, tehát a ruha árát vissza kell adni. Számos filmben is láthattuk már ezt a kissé nevetséges-kínos papírcetlit megjelenni. De nem nagyon láttuk ezt még olyan sztároknál, akiknek nem okoz gondot a néhányszáz dolcsis ruhák ára.

 

Ezúttal Vanessa Hudgenst pont így kapták lencsevégre Beverly Hillsben. A férfias szabású ingruha igazán jól állt a színésznőnek, leszámítva az árcédulát, ami a hátán fityegett.

 

Mi mindenesetre hajlunk rá, hogy megelőlegezzük a feltételezést, miszerint a 21 éves színésznő csak véletlen nem vette észre a kellemetlen kis papírfecnit, ami a ruhája hátulján maradt.

 

Forrás: divat.hu

Legyünk jó indulatúak, és tétellezzük fel, hogy csak véletlen maradt ott az a kis cetlike a cimkén!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr311873163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása