RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Robert Pattinson bevallotta kapcsolatát Kristennel!

2010.03.06. 17:29 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Vajon most tényleg igaz?! Robert Pattinson egy angol lapnak végre bevallotta, hogy együtt van Kristen Stewarttal!

 

Robert & Kristen

Bár már régóta pletykálják, hogy a két színész egy párt alkot, azért erről eddig mégsem volt biztos információja senkinek sem. Ám ha hinni lehet az angol The Sun lapnak, akkor most már maga Robert Pattinson is megerősítette a pletykát. A baj csak az, hogy az általános megfigyelés szerint a The Sunnak nem túlzottan lehet hinni…

Azt tudjuk, hogy Robert és Kristen hosszú idő után most újra találkozott a BAFTA díjátadón, ahol persze semmi jelét nem mutatták annak, hogy bármi közük is lenne egymáshoz, még csak nem is együtt érkeztek. Ám a The Sun szerint az afterpartyn  már teljesen másképp viselkedtek, és Robert végül bevallotta, mi is van közte és Kristen között…

Ez nagyon bonyolult, de igen, együtt vagyunk. De nem érkezhetünk sehova sem egyszerre a rajongók miatt. Teljes őrület van. A BAFTÁra eredetileg együtt, egy párként mentünk volna, de lehetetlen volt. Együtt vagyunk itt, de nagyon nehéz. Mindenfélét meg kell tennünk azért, hogy ne figyeljenek ránk annyira.

A párt egyébként elcsípték akkor is, amikor éjfél körül távoztak. Robert egyébként állítólag egyenesen a Bel Ami forgatásáról érkezett a díjátadóra, és állítólag másnap reggel fél 7-re már újra munkába kell majd állnia, szóval nem meglepő, hogy nem mulattak tovább.

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr231814203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása