RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Mert annyira imádom a farmerom!

2010.03.06. 17:02 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ugye neked is van kedvenc farmered, amit állandóan viselsz és már szinte rongyosra hordasz? A sztárok sincsenek ezzel másként. Most megmutatjuk nektek, Jessica Simpson vagy éppen Jennifer Aniston melyik nadrágját imádja a legjobban. Néhányan még a vörös szőnyegen is a favorit darabban jelennek meg!

Jessica Simpson a Levis 901-es darabjában hisz. Utazáshoz vagy éppen egy hétvégi new yorki kiruccanáshoz is kedvenc gatyáját választja. Szerintünk remekül áll rajta, és csizmával különös képen jó párosítás. Ráadásul elegánsabb kötött pulcsival vagy éppen countrys kockás inggel is hordható. Plusz előnye, hogy minden képen más a színe. Ravasz, mintha nem is ugyan az a farmer lenne.

 
 

Miley Cyrus nem csak kedvenc fekete farmerjét, hanem az idei tél extra trendi katonai bakancsát is előszeretettel viseli, legyen szó nagybevásárlásba indulásról vagy éppen kávézásról. Mi imádjuk ezt a szerelést, így nem csodálkozunk rajta, ha az ifjú sztár is szívesen jelenik meg benne.

 
 

A Walt Disney állandó tini dívája kutyasétáltatáshoz és film premierre is ugyan azt famert használja. Hogy mennyire esik túlzásba Ashley Tisdale azt döntse el ki-ki maga, de szerintünk abban a hacukában megjelenni egy gálán, amiben előtte az ebbel játszottunk, kissé slampos. Vagy a bemutató után kiszeparált darabról beszélünk? Ha így van, visszavonunk mindent.

 
 

Jessica Alba is a szakadt stílusra esküszik, mindössze az Ő farmerja fehér színű és csőfazonú. A fiatal anyukára mostanában rájár a rúd, férje nemrég az örökös bajkeverő és pimasz Lindsay Lohan-nel csalta meg állítólag. Hogy Cash Warren hova tette az eszét ennél a fatális lépésnél kérdéses, de az tény, hogy nagyon nagy butaságot követett el. Mert ki olyan ostoba, hogy Hamupipőkét lecseréli a rút mostohanővérre?

 
 

Jennifer Aniston nem tud tévedni, már ha ruha ügyről van szó. Ez a naci is tuti választás, ugyanis remekül áll rajta. Kedvenc Rachel-ünk ezzel minden bizonnyal tisztában is van, azért viseli olyan sokszor. Talán így akarja visszacsábítani Brad-et? Persze, hogy nem!

 
 

Vanessa Hudgens is abba az apró hibába esett, mint kolléganője Ashley Tisdale. Noha ellentétben vele, Ő nem a kutyasétáltatós farmerjében jelenik meg gálákon, csak repülésekhez használja ugyan azt a gatyát. Ettől eltekintve nagyon helyes darab, mi is szívesen viselnénk bármikor.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr131814151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása