RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Így néztek ki az Oscar-jelöltek a suliban!

2010.03.06. 18:28 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A vasárnapi Oscar-díjátadó jelöltjei napjaink legnagyobb sztárjai közé tartoznak, ám nem mindig voltak olyan csodásak, mint mostanában! A sztárok általában próbálják elrejteni a róluk készült fiatalkori képeket, ám minden hiába, mert mi most bemutatjuk a kemény valóságot! Időutazás indul!

 

George Clooney
 

George Clooney, akit idén a legjobb férfiszínész díjára jelöltek az Egek urának köszönhetően, manapság a legkedveltebb sztárok közé tartozik. Ő az a fajta színész, akiért nem csak a nők vannak oda, de akinek tehetségét még a férfiak is elismerik. Ám lehet, hogy volt idő, amikor még csak a tehetségére számíthatott, hiszen a külseje inkább vicces volt, mint megnyerő. Na igen, ő az a férfi, aki érik a korral…

Sandra Bullock

Sandra Bullockot idén Arany Málnára is jelölték az All About Steve-ért, de valószínűleg ő inkább Oscar-jelölésére koncentrál majd. A sztár, aki fiatal korában kutyakozmetikusként dolgozott, a The Blind Sideban nyújtott alakításával mára a legjobb színésznők közé került, de ehhez mondjuk az is biztos kellett, hogy alaposan kikupálja magát…

Meryl Streep
 

Woooow! Középiskolai évei alatt Meryl Streep igazán szép pompomlány volt! Neki aztán a jelek szerint mindene megvan: természetes szépség és hihetetlen tehetség. Merylnek nem az idei az első Oscar-jelölése, ám azért biztos örülne, ha a Julie & Julia - Két nő, egy recepttel újra nyerne egy díjat.

 

Matt Damon
 

Matt Damon már egyszer bezsebelt egy Oscart barátjával, Ben Affleckkel a legjobb forgatókönyvért, ám most színészi tehetségének köszönhetően van a jelöltek között! Az Invictus című filmmel Matt a legjobb férfi mellékszereplő díjára esélyes, de ha ezt a képet nézzük, nehéz komolyan venni őt!

Helen Mirren
 

A csodás Helen Mirren a The Last Station című filmmel került be a legjobb női főszereplő kategóriába a 2010-es Oscaron, de Meryl Streephez hasonlóan neki sem kell szégyenkeznie a múltja miatt. Ha pedig arra gondolunk, hogy Helen fiatalon egy angol vidámparkban dolgozott, akkor igazán büszke lehet a karrierjére!

+1:

Morgan Freeman
 

…és egy plusz sztár: Morgan Freeman biztos nem örül annak, hogy ilyen képek készültek róla egykoron, de minden hiába! Vajon a legjobb férfiszínésznek járó jelölés az Invictusért kárpótolja?

Érdekes ezeket a színészeket ilyen fiatalon látni. Van 1-2 olyan híresség, akin alig látszik a valós kora, és vannak olyanok, akik ha nem is 20 éveseknek néz ki, de el kell ismerni igen jó bőrben van.;-)

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr851814311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása