RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Top 5 divatdiktátor popénekesnő

2010.01.25. 22:26 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A divat.hu elkészítette annak az öt popénekesnőnek a ranglistáját, akik nem csak a zenéjükkel kerülnek folyamatosan a csúcsra, de a divat világában is meghatározó személyiségek.

5. Cheryl Cole: A Girls Aloud együttes tagja, nemrég kezdett szólókarrierbe, és adott alaklmat arra, hogy megismerhessük rendkívül kifinomult stílusérzékét.
A videoklipjeiben, fellépésein és az X factor című műsor adásaiban bebizonyította, hogy méltó az 5. helyre, ugyanis megjelenése mindig tökéletes. Azzal külön belopta magát a szívünkbe, hogy rendszeresen viseli a fiatal, feltörekvő tervezők, és brand-ek sziluettjeit, ezzel is népszerűsítve azokat.

4. Beyonce Knowles: A párduc külsejű Beyonce is feltűnő jelenség a divatéletben. Öltözékei mindig az aktuális trendekhez igazodnak, fellépésein rendszerint bebizonyítja, hogy viselni is tudja őket. Legutóbbi turnéja alkalmával újra a köztudatba hozta Thierry Mugler varázslatos és szürreális fűzőit. Videói abszolút trendiek és figyelemfelkeltőek, a nem hétköznapi viseleteinek köszönhetően. A Couture és a glam-es, gettós stílus keverékéből rendkívül modern hatás ér minket.

3.Lady Gaga: Igen, Lady Gaga „csak” a harmadik helyet érte el nálunk. Igaz, hogy kortárs, modern és szürreális ruhái nagyon feltűnőek, és hordani is nagyon jól tudja őket, de az Alexander Mcqueen fan énekesnőnek mégis vannak néha ballépései. Nem ő az első, aki extravagáns és avantgárd viseleteivel hívja föl magára a figyelmet, gondoljuk csak Björk-re, vagy Roisin Murphy-re, aki a listánkon a 2. helyet érte el.

2.Roisin Murphy: Sokak számára talán ismeretlennek hangzik ez a név, amit szomorúan veszek tudomásul. Hiszen aki kicsit foglalkozik a divattal, az nagyon jól emlékszik a Moloko nevű zenekar, majd rendkívül sikeres szólókarrierbe kezdett énekesnőjére. Külseje, és stílusa mindig kifogástalan, nincsenek balesetek, s extravagáns viseleteivel, jóval megelőzte Lady Gaga-t. Videóiban és fellépésein már akkor szürreális szerelésekben és különleges napszemüvegekben pompázott, amikor Lady Gaga nevét még csak nem is hallottuk. Elsőként viselte videóiban a mára már hétköznapivá vált szélesített vállú ruhadarabokat.

1.Madonna: Listánk első helyén nem is kétséges, hogy Madonna áll. Ő az, aki több mint 20 éve töretlenül jelen van a divatban, sőt prófétája is annak. Millióan utánozzák rendkívüli stílusát, és ami miatt külön érdekes, hogy sohasem tudjuk megunni, mert a „közhellyel” élve: mindig megújul. Minden albumát más stílusban készíti el, amihez a külseje és viselete is igazodik, s a turnékon, mint egy „divatbemutatót” tartva jelzi előre a várható trendeket. Nem véletlen, hogy a nagy divatházak mai napig is gyakran kérik föl reklámarcnak.

Ők így látják megfelelőnek a listát. Mi viszont kíváncsiak lennénk, mit alakítanátok rajta, mivel bővítenétek ki, vagy miaz amivel abszolút nem értetek egyet?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr841702271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása