RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Az Avatar elsüllyeszti a Titanicot?

2010.01.25. 22:48 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Bár a Twilight Új holdja magasra tette a lécet, úgy nézett ki hogy a legtöbb bevételt hozó film lehet, de 2009 legnagyobb dobása mégis a James Cameron által készített Avatar. Eddig 352.1 millió dollárt (66.5 milliárd forintot) hozott a konyhára.


A Titanic rendezőjének, Jamesnek van oka a mosolyogásra, merőben új filmjével hazájában csak ezen a hétvégén  68.3 milliót (12.9 milliárd forint) kaszált, míg az elmúlt 17 nap alatt 300 milliós (56.6 milliárd forint) bevételre tett szert.

 
 

Az Avatar a legdrágább film, ami valaha készült. A 2009-es év végén mutatták be és már a legnagyobb profitot hozó filmek listájának 4. helyén áll. Világszerte közel 1 milliárd dollárt hozott.

 

 

A tudományos-fantasztikus alkotás, amiben Sigourney Weaver és Zoe Saldana játszik, stabilan tartja a lépést vetélytársával, a Transformers: Bukottak bosszújával, ami jelenleg 402 millió dolláros (75.8 milliárd forint) bevétellel vezet.

 

 

Kíváncsian várjuk, hogy James felül tudja-e múlni a Titanic sikerét, ami közel 600 millió dollár (112.9 milliárd forint) nyereséget hozott.

 

Ezek megdöbbentő információk. De szerintem ez a film megérdemli az elismerést!;-)

Csak gartulálni tudunk James Cameronnak!

 

Forrrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr301702337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása