RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Kik is vagyunk mi?

2010.01.24. 20:19 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Remek a kérdést tesztek fel, ha megkérditek, kik is vagyunk mi. Nos, nem lepődünk meg rajta, ha nem ismertek minket, ezért most bemutatkozunk nektek, de csak röviden.

A Ricsajok a Tisza Rádió szombat délutáni csajos műsora, ahol szó esik pasikról, divatról, sztárpletykákról, stílusirányzatokról és valójában mindenről, amiről mi csajok beszélni szoktunk. A műsor 2009 tavaszán indult el. Azóta a felállás változott, de csajosságát megőrizte. A műsorvezetők, Jázmin és Kata, azaz mi júniusban kezdtünk el aktívan rádiózni, és azóta gőzerővel hajtjuk a dolgot.

Szóval csajok, ha akartok egy jó kis csajos műsort hallgatni a szombati esti bulira való készülődés alatt, gyertek a http://www.tiszaradioszeged.hu -ra és készüljetek velünk. De a pasikat is szívesen várjuk, mivel annál érdekesebb a műsor, mikor ti is hozzászóltok!

Amit még elfelejtettem említeni, hogy a műsor interaktív, és ha felvesztek minket msn-re -> mail@tiszaradioszeged.hu <- akár ti is bekapcsolódhattok a műsorba!

Várunk titeket: Jázmin és Kata

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr261698937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: bemutatkozó
süti beállítások módosítása