RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Láttál már macska alakú rúzst?

2010.08.14. 16:46 | Ricsajok | Szólj hozzá!

 

Láthattunk már sokféle sminkkollekciót – nőieset, mesefigurásat, neves divatházak darabjait stb. A cél itt is, hogy valami különlegeset alkossanak a tervezők, amely ezúttal Sophie Albounak sikerült.ű

A Paul & Joe francia divatház tervezőnője különleges, cica alakú rúzsokkal rukkolt elő. A nem átlagos kinézetű rúzsok három árnyalatban kaphatóak majd: mályva, cappucino és barack színben, melyek különböző elnevezéseket kaptak (Clair de Lune, Over the Moon, Moon Shadow).

 

 

Nem csak a rúzsok alakja, hanem csomagolásuk is különleges: a régi tapétákra hasonlít hattyú és egyéb virágmotívumaival, melyet a Paul & Joe ruhakollekció egyes darabjai ihlettek.

 

A tervezőnő nem csak a szájjal foglalkozik, hanem a szemekkel is: szemhéjpúderből is háromféle változat készült, melyben ötféle szín található. Ezeket a darabokat is a Hold ihlette, ami az elnevezésükből is kitűnik: Silvery Moon, Paper Moon, Blue Moon.

 

 

És ha már ebben a kollekcióban ilyen nagy szerepet kapnak a macskák, nem maradhattak ki a szemceruzák sem, melyek segítségével akár cicaszemet is varázsolhatunk magunknak. A vízálló szemceruzák hatféle árnyalatban kerülnek piacra, sötétebb és világosabb színekben is.

 

 

Pirosítók is tartoznak még a kollekcióhoz, melyeknek külseje szintén a régi tapétákhoz hasonlít, és hasonlóan háromféle árnyalatban lesznek majd kaphatóak.

 

 

Ezeket a darabokat ősszel dobják majd piacra, limitált kiadásban, körülbelül 25$-os áron, ezzel is hangsúlyozva a sminkeszközök különlegességét.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr652221584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása