RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A The Hills sztárja 10 műtét után sem elégedett a külsejével

2010.03.27. 17:45 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Heidi Montag, a Hills sztárja végre felépült egy nap alatt elvégzett 10 plasztikai műtétje után. Megműttette a mellét, az orrát, az állát, a száját, de még mindig nem elégedett önmagával, és újabb műtéteket tervez, talán ettől várja karrierje beindulását. És még csak 23 éves!

Heidi Montag az amerikai The Hills című valóságshow-val vált ismertté 2006-ban. Azóta már ruhákat is tervezett és kiadott egy lemezt is, ami azonban csúnyán megbukott, mindössze 15 ezer példány kelt el belőle az USA-ban. 
Mivel sem színészi, sem énekesnői tehetségével nem tudott a címlapokra kerülni, valami egészen máshoz kellett folyamodnia: egy nap alatt elvégeztetett magán 10 plasztikai műtétet, minek következtében rögtön berobbant a köztudatba.

 
 

A színésznő elmondása szerint egy cseppet sem bánta meg az átalakítást, sőt nemrég azt nyilatkozta, hogy ez volt a legjobb döntés, amit valaha hozott. A melleivel azonban még mindig nem elégedett, ugyanis sokkal nagyobbakat szeretett volna.

 
 

A műtéteket már az orvosa is megelégelte, és nem hajlandó több beavatkozásra, így Heidi kénytelen lesz más plasztikai sebészt keresni. A sorozatsztár nemcsak orvost, hanem menedzsert is váltott: már nem a férje, Spencer Pratt, hanem egy látnok vezeti útját a megvilágosulás és a siker felé.

 
 

Emellett énekesnői karrierjét sem hajlandó feladni: „Az az álmom, hogy felállítom a 2010-es új popsztár kategóriát. Az egész galaxis sztárja akarok lenni! A lelkemet beleadtam az új lemezbe, az emberek pedig végre megismerhetik az igazi Heidit”- nyilatkozta januárban megjelent lemeze kapcsán a szőkeség.

 
 

Az újságok korábban arról cikkeztek, hogy a sztárocska édesanyja idegösszeomlást kapott, amikor meglátta átoperált kislányát, Heidi azonban nemrég azt is elárulta, hogy ez csak a show része. Az anyja valójában mindenről tudott és végig támogatta.

 
 

A szomorú igazság az, hogy Heidi szekere a műtétek hatására valóban beindulni látszik: szerepet kapott egy Adam Sandler-vígjátékban, melyben Jennifer Aniston és Nicole Kidman lesz a partnere. De vajon megérte?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr361873274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása