RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A Nő kontra a Férfi

2010.03.20. 17:23 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Meglepő kampánnyal rukkol elő az idén a French Connection. A reklámfotók alapkoncepciója az, hogy minél jobban megmutassák a férfi és a női divat közötti különbséget. Hogy ez mennyire sikerül nekik, azt eldönthetitek a képek alapján.

A fotók nagy többsége fekete-fehér, de még így is nagyon egyértelmű a mondanivalójuk. Megmutatják, mi is a különbség a női és férfi divat között, persze némiképp karikírozva. Ezt az erőteljes túlzást használják fel arra, hogy ellenérzéseiket fejezzék ki az elnőisedett férfiak és a túlzottan maszkulin nők ellen.

 
 

A reklám két szereplős, az egyik egy bájos lány, a másik egy már-már igénytelen benyomást keltő férfi modell. Bár a lány képei is hatásosak, az igazi sokkhatást a srác okozza. Első ránézésre nyilván mindenki visszahőköl, mert elszokott már a szemünk az effajta arcoktól, legalábbis a reklámvilágban mindenképp.

 
 

Loncsos, hosszú haj, nagy szakáll, izmos, erőteljes testfelépítés és mogorva tekintet. Valóban a szöges ellentéte a mostanában oly divatos, bájos pofijú és csont sovány modell fiúcskáknak. Ha ez még nem lenne elég, hogy felhívják figyelmünket, milyen is az igazi férfi (legalábbis szerintük), még vicces szövegekkel is hangsúlyozzák mondanivalójukat. Jó ötlet és a megvalósítás sem rossz, bár egy kicsit talán már átestek a ló túloldalára.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr421855001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása