RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A topmodell Agynes Deyn dupla bukása

2010.02.21. 19:13 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Egy szupermodell számára talán a legnagyobb félelmek egyike, hogy vonulás közben megbotlik, netalántán elesik a kifutón. Mindannyiunk kedvencével, Agynes Deynnel ez most kétszer is megesett egymás után.

 

A New York Fashion Week Haitit segítő divatbemutatóján a legnagyobb modellek szerepeltek, de egyetlen névre fog a divatvilág még hónapokig emlékezni, Agynes Deyn nevére. A modell ugyanis kétszer is megbotlott, míg a kifutó végére ért.

 
 

A második rossz lépés után fel is adta a küzdelmet, és úgy döntött, mezítláb hagyja el a helyszínt. A Burberry számára egészen biztosan nem ez a legjobb reklám, mert ha egy topmodell sem bír pár métert megtenni legújabb platformcipőjükben, mi, halandó nők eleve bukásra vagyunk benne ítélve.

 
 

Természetesen tévedni és hibázni emberi dolog, és mi kedveljük az igazi nőket, akik vállalják, hogy bizonyos ők sem tökéletesek. Agynes rendkívül szimpatikusan, a helyzet tragikomédiájához képest mosolygósan és emelt fővel távozott.

Forrás: divat.hu

Mindenesetre le a kalappal előtte, hogy legalább ezt az 1-2 lpést meg tudta benne tenni. Én már ránézésre rosszul vagyok ettől a cipőtől! Valószínűleg én már az első lépés után levettem volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr751778855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása