RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Robert Pattinsont kiborítja a Breaking Dawn és a Bel Ami forgatása

2010.02.19. 18:05 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Azt gondolnánk, Robert Pattinson kifejezetten élvezi, hogy egyszerre több filmes produkcióval is kapcsolatban áll, ám ő jelenleg inkább csak aggodalmaskodik…

 

Rob

Megkezdődtek a Bel Ami forgatásai, ami bizony nem csak azért kemény munka Robert számára, mert a film minden egyes jelenetében benne lesz, hanem azért is, mert a filmben bőven lesz szexjelenet is! A fiatal színész egyáltalán nem élvezte ezeket az intim jeleneteket, annak ellenére, hogy ezeknen egy részében például Uma Thurman volt a partnere!

A karaktere, Madeleine, a szexet szinte fegyverként használja, az én karakterem pedig körülbelül úgy gondolkozik, mint egy állat. Sok szexjelenet van a filmben, ráadásul sok különböző emberrel, ami elég nehéz nekem.

De nem ez Rob egyetlen problémája jelenleg. A Bel Amival ellentétben még meg sem kezdődött a Breaking Dawn forgatása, de Robert teljesen kivan, hogy - a rajongókhoz hasonlóan - szinte semmit se tud a filmről. Meglepő, de még a színész számára sem ismert például az utolsó Twilight-mozi forgatási helyszíne, de még az sem, hogy egy-, vagy két filmben lesz a történet elmesélve.

Jó lenne már tudni, hogy mit kell majd csinálnom. Az, hogy nem lehet tudni, mikor fogják forgatni a Breaking Dawnt - mert mindig változtatnak az időponton - egy elég nagy teher. Nem tudhatod mikor lesz, de mégis mindent ehhez képest kéne megszervezned, ami elég nehéz.

Az biztos, hogy nem lehet könnyű így új filmekről tárgyalni… De legalább van egy film, ami valószínűleg most nem annyira idegesíti Robertet, és ez a már befejezett Remember Me. A nemsokára megjelenő moziból most a MySpace-en megmutattak egy aranyos jelenetet, ahol a Rob által megformált Tyler igencsak meglepődik, mikor randipartnere, Ally (Emilie de Ravin) a desszerttel kezdi a vacsorát…

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr151774182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása