RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Barbie újabb divattervezőket ihletett meg

2010.02.08. 19:31 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A tavaly fél évszázados baba Christian Louboutin után a Council of Fashion Designers America tervezőit is megihlette. Olyan híres divattervezők álmodtak meg neki ruhákat és kiegészítőket, mint Betsey Johnson, Rachel Roy, és Kate Spade, hogy csak a legismertebbeket említsük.

Végre megszületett a Barbie babák alap little black dress vonala, melynek örömére a Mattel a CFDA alkotóit kérte fel, hogy a kis fekete ruháról vallott saját elképzeléseik alapján öltöztessenek fel egy-egy babát. Így kedvenc babánk egy 12 darabból álló, elegáns, igazi vörös szőnyegre való ruhakölteményeket felsorakoztató kollekcióval lett gazdagabb.

 
 

A teljes kollekció január 28. óta érhető el az Ebayen, és a fanatikusok egészen február 7-ig vásárolhatják meg a gyűjteményt. A babák ára a tervező nevétől, a ruhadarabok és a kiegészítők anyagától függően 157 dollártól egészen 3000 dollárig terjed.

 
 

Lorraine Schwartz csodás vörös hajú Barbie-jának fülbevalóját gyémántok ékesítik, így az ára jóval magasabb a többi baba áránál.

 
 

Természetesen a tervezők a kiegészítőkre is különleges hangsúlyt fektettek, Justin Giunta például ipari mennyiségű nyakláncot aggatott babája nyakába, Albertus Swanepoel pedig a ruha anyagából készült kalappal egészítette ki az összhatást.

 
 

A legfigyelemreméltóbb darab a Betsey Johnson által tervezett abroncsruha, amely azonban emberi méretben valószínűleg csak Lady Gaga gardróbjában kapna helyet.

 
 

Elnézve az elmúlt ötven év legcsinosabb Barbie babáit, biztos, hogy minden darab gyorsan gazdára fog lelni az aukciós portálon. A babák eladásából keletkezett bevételt pedig a Council of Fashion Designers America a fiatal tehetségek megsegítésére, oktatási és ösztöndíjakra kívánja fordítani. Nektek van már kedvencetek?

Forrás: divat.hu

Szerintetek, ki alegjobban felöltöztetett Barbie?!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr531740182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása