RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Blake „Pletykafészek” Lively dögös fotói

2010.05.29. 16:48 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A kaliforniai életstílus, úgy látszik, igen kedvelt téma idén a divatfotósok körében. Most épp Mario Testino fotózta a strandon Blake Livelyt, akitől olyannyira nem áll távol a szörfös élet, hogy még arról is mesélt, hogyan pisilnek bele a hideg víz áztatta egybe részes dresszbe.

 

A Pletykafészek Serena van der Woodsene dögös csaj, és nemcsak a sorozatban. Most Mario Testino, a híres divatfotós kamerája előtt mutatta meg, milyen tökéletes az alakja. Azt a fotózás kapcsán elmondta, egyértelmű, hogy a szörfösök kénytelenek belepisilni a ruhájukba. Nincs ezzel semmi baj, ráadásul az a víztől olyan hideg, hogy direkt jól is jön egy kis meleg folyadék, hiszen kicsit felmelegít. Nos, mi is azt mondjuk, hogy nincs ezzel semmi baj, csak kicsit több információ volt ez számunkra, mint amennyit hallani szerettünk volna.

 
 

Azt nemcsak mi gondoljuk, hogy irigylésre méltó külsővel rendelkezik a fiatal, amerikai színésznő, ugyanis a Maxim magazin legszebb nőket bemutató 100-as listáján idén a megtisztelő negyedik helyezést érte el. A másik pletykafészek, Leighton Meester 17. lett ugyanezen.

 
 

Személyi edzője, Bobby Storm elmondta, hogy Blake igen keményen dolgozik azért, hogy így nézzen ki. „El sem hinnéd, mennyit bír enni. A Görög Buli, amit rendezett…, palacsinták krémsajttal töltve…, alig bírtuk egynek a felét megenni. Ő megette az összeset, ami a tányérján volt, és valaki másénak a felét.”

 
 

Gratulálunk, Blake, igazán jó formában vagy!

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr772040593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása