RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Adam Brody – hát nem imádnivaló?

2010.05.29. 17:28 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már az O.C. idejében is azt gondoltam, Adam nem az a tipikus szépfiú, igenis van benne valami! Kisfiús kisugárzása az örök fiatalságot garantálja számára, és ki ne szeretne egy vidám és fiatalos egyénnel együtt lógni, együtt járni?

Nos, nagy szerencsénkre Adam Brody nem tűnt el a sorozattal együtt a süllyesztőben, ugyanis épp legújabb filmjét forgatja, melyben nem akárkinek a fiát és nem is akárkinek a szeretőjét alakítja majd.

 
 

Adam személyében Hugh Laurie fiát tisztelhetjük a filmvásznon, szerelme pedig nem más, mint Leighton Meester, a Pletykafészek Blair Waldorfja lesz. A képek alapján biztosnak tűnik, hogy Adam hozza a tőle elvált laza eleganciát az új mozijában is.

 
 

A drámai vígjáték címe The Oranges, és pikantériáját az adja, hogy a Dr.House-t alakító színész játszotta apa is kavart a lánnyal, akibe a mi Adamünk is szerelmes lesz, és aki történetesen, ugye Laurie fia. No, ezt jól elmagyaráztam.

 
 

Mindenesetre minket kíváncsivá tettek, biztos megnézzük majd az alkotást, amint lehetséges. Ha más nem, Adam Brody helyes pofija miatt mindenképp megéri.

Forrás: divat.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr742040683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása