RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A Szex és New York 2 legszexibb pasijai!

2010.05.29. 17:00 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Aki képben van Szex és New York téren, annak magyaráznunk sem kell, milyen jó pasik szoktak felbukkani a képernyőn. Sokan Mr. Bigért rajonganak, míg mások visszasírják az Aidenes időket. A mozifilm második részében sincs hiány a férfiakban. Fussuk át gyorsan, kikkel találkozhatunk a filmvásznon! Csemegézzünk a leghelyesebbek közül!

Kezdjük egyből az alappal, Mr. Biggel! Chris Noth pár pillanat erejéig félmeztelenül is látható lesz a filmen, plusz egy indok, hogy ne hagyd ki a mozit te sem!




Aiden (John Corbett), még mindig döglesztően fest! Hogyan is tudnánk elfeledni milyen azt a csodás alkotásokat készített már a sorozat idején is fából? Mi inkább őt választanánk, mint Biget, na de ízlések és pofonok.




Rikard Spirt (Max Ryan), a dán építész, aki segít Samanthának túllendülni a piszkosul jóképű és fiatal Smith Jeroddal történt szakítás okozta sérüléseken. Nos, a norvég sem rossz, és azt nyilatkozta, hogy a Samanthát alakító Kim Catrallel kapcsolatban, hogy az forgatáson is izzott köztünk a levegő.




Nicky Marantino (Noah Mills) sokszor téma oldalainkon, tényleg nagyon jó pasi, és nem utolsó sorban modell. Nem nehéz kitalálni, hogy neki is Samathával van dolga a filmen.




Smith Jerrod, Samantha korábbi meglepően komoly kapcsolata. Jason Lewis színész az éltben 38 éves, és szívdöglesztő. Jól érzitek, nálunk ő a nr.1 a pasik listáján. Holt versenyben Noah Millsszel.



 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr582040615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása