RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A borostás Kellan „Twilight” Lutz boxert villantott

2010.05.29. 17:52 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Sokan az új Mark Wahlberget látják a fiatal sztárban, és ha belegondolunk, ez nem véletlen, hiszen korábban Mark is a Calvin Klein kigyúrt teste volt.

 

Kellan számára a Twilight hozta meg a világhírt, azóta azonban több divatfotón is szerepelt már, sőt, korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy a Calvin Klein őt kérte fel boxereinek népszerűsítésére.

 
 

Most a híres New York-i Macy’s üzlet előtt pózolt, és mutogatatta a rajta lévő CK alsónadrágot. „Csak remélni tudom és imádkozni azért, hogy egyszer olyan karrierem lehessen, mint Mark Wahlbergnek” – nyilatkozta Kellan.

 
 

Az alsógatyás képek nagyot dobtak a színész népszerűségén, új ajánlatokat kapott, sőt a producerek CK boxeres fotókat kértek róla lányaik számára. Neked bejön Kellan és az ő kigyúrt teste?

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr412040732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása