RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Szex és New York ékszerek rajongóknak

2010.04.24. 17:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már alig egy hónapot kell várni, hogy végre megtekinthessük a Szex és New York film második epizódját. Hogy addig se unatkozzunk, az HBO ékszereket készíttetett a film ihletésében.

A Dogeared Jewels and Gifts, vezető egyesült államokbeli ékszermárka e különleges ékszerkollekció elkészítője. A medálok aranyozott változatban, valamint ezüstből is megvásárolhatók, és a Szex és New York szereplői életének legfontosabb szimbólumait ábrázolják.

 
 

Ilyen a szív, a gyémánt, a magas sarkú vagy az Eiffel torony. A csomagolást is mindenképpen meg kell említenünk, ugyanis egy helyes rózsaszín ékszeres dobozkában kapjuk meg a kiválasztott szépséget.

 
 

Minden egyes medált egy, a filmből választott emlékezetes gondolat kísér kártyán, megkönnyítve a választást és azt, hogy azonosulni tudjunk valamelyik formával. Hogy kettőt idézzünk: „I’ve been dating since I was fifteen. I’m exhausted. Where is he?” vagy „I’m not afraid of heights!”.

 
 

A különlegességek már megvásárolhatók interneten keresztül, vagy olyan ékszerüzletekben, melyek forgalmazzák a Dogeared termékeit. A darabok 50 dollárba, azaz kb. 10 ezer forintba kerülnek.

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr881948341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása