RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Paris Hilton újra szingli

2010.04.24. 17:53 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Március közepe óta folynak a találgatások, hogy Paris szakított-e baseballjátékos kedvesével, vagy csak mosolyszünetet tartanak. Hol erre utalt a botrányhősnő, hol arra.

A szomorú hír most véglegesíthető, ugyanis Doug Reinhardt két hete beismerte, hogy vége Paris Hiltonnal - írta az olasz Chi magazin. Őrült szerelmüknek 14 hónap után leáldozott. A baseballjátékos és a trónörökös állítása szerint szakításuk után is barátok maradtak.

 
 
 
 

Doug így reagált a sajtóban megjelent eddigi híresztelésekre. „Parisszal a lakásán találkoztunk és közösen döntöttünk úgy, hogy szakítsunk. Szégyenletesnek tartom azokat a hazugságokat, amiket mondtak rólunk.”

 
 

Egyes állítások szerint Paris egyébként is szakított volna kedvesével, ugyanis úgy gondolta, Doug csak kihasználja őt. Korábban Doug kezdeményezte egy valóságshow legyártását, melyben Paris is szerepelt volna. A szőkeség úgy érezte, hogy Doug csak kihasználja, és az ő  népszerűségével akarja saját karrierjét építeni, az övét pedig aláásni. Reinhardt azonban ezt tagadja, teljesen hamisnak tartja a vádakat.

 
 

Kíváncsian várjuk, legközelebb ki akad Hilton kisasszony horgára!

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr621948383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása