RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ciki vagy trendi? Védekezz a kőműves dekoltázs ellen!

2010.04.24. 17:39 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Most, hogy közeledik a kánikula, előkerülnek a rövid topok és csípőnacik, melyek együttes alkalmazása teret enged bizonyos divatbaleseteknek. A kibuggyanó has és mellek látványáról most nem ejtenénk szót, sokkal inkább a kilátszó tangapánt vagy rosszabb esetben fenekünk felső részének megmutatkozásáról értekezünk.

Minden divatkövető és magára valamit is adó nő tudja, hogy ha túlságosan csípőfazonú nacit választ, igencsak oda kell figyelnie leülésnél, nehogy kivillanjon bugyija terjedelmes része, vagy rosszabb esetben a feneke.

 
 

Ha már képtelenek vagyunk ezt a problémát úgy megoldani, hogy hosszabb felsőt, méreteinknek megfelelőbb nadrágot választunk vagy felteszünk egy övet, akkor íme egy sajátos megoldás: a Backtacular.

 
 

Azt már most szeretnénk leszögezni, hogy az ilyen szinten rövid felsővel megáldott nadrágok már kimentek a divatból! Ha valaki mégis ragaszkodik hozzájuk, ragasszon magára bátran egy ilyet. A Kimberlily forradalmi találmánya több dizájnnal is kapható: a pillangótól a békejelig terjed a skála.

 
 

A „fenékhasadék folt” szerintünk vér ciki, csak annyira, mint a kivillanó kőműves dekoltázs. Te mit gondolsz?

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr961948348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása