RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Rövidnadrág, a kötelező alapdarab

2010.04.17. 16:58 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A melegben nincs is kellemesebb és kényelmesebb viselet, mint a rövidnadrág. Idén lehet hosszúságát tekintve forrónaci vagy hosszabb szárú, a lényeg, hogy mindenképp térd fölé érjen.

Négy alaptrendre különíthető el az idei rövidnadrág-felhozatal, most ezeket mutatjuk be Nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

 

Farmerben szabadon

 

A laza, sportos, fiatalos szettek elengedhetetlen kelléke. Nyaralni el se induljunk egy farmeranyagú forrónadrág nélkül, mely remek napközben a partra egy gumipapuccsal és laza pólóval, viszont éppígy megállja a helyét egy szandállal és megfelelő kiegészítőkkel egy városnézős túrán is.

 
 

Színes, mint a nyalóka

 

A színes shortokat elsősorban vidám csajoknak,napbarnított bőrhöz ajánljuk. Nincs is annál üdítőbb, mint már öltözékünkkel feldobni saját napunkat! Persze a színes összeállításokkal azért vigyázzunk, mert könnyen egy papagáj benyomását kelthetjük, ha túl sok színt aggatunk magunkra.

 
 

Örök klasszikusok

 

Éljenek a klasszikusok, az olyan összeállítások, melyekben akár az irodába is beülhetünk! Ezeknél fontos a hosszúság, mindenképp térdig vagy az alatt érjen a kiválasztott darab! Divatos és elegáns az élére vasalt változat, csodás kiegészítője lehet egy fehér blúz és egy magas sarkú.

 

St. Tropez-i életérzés

 

Bridget Bardot stílusa sosem megy ki a divatból. Ha szeretjük a romantikát és letisztultságot, mindenképp lessünk el egy-két trükköt a dívától! Ez az aprókockás nadrág platformcipővel és hatalmas napszemüveggel egészen biztosan Neki is tetszene.

 

Melyik stílust választod?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr941929621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása