RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Nicole Kidman duplázik?

2010.04.17. 17:57 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Gyönyörű fekete-fehér képek láttak napvilágot Nicole Kidmanről –két olasz Vogue magazinban is. A helyszínekből és a színésznő öltözetéből arra következtethetünk, hogy a fotók egyszerre készültek, de csak a legszexisebbek kerültek be a magazin férfiközönséget megcélzó kiadásába.

A színésznőről Peter Lindbergh készített fotósorozatot az olasz Vogue számára, és a képek annyira jól sikerültek, hogy a férfiaknak szóló L’uomo Vogue is felhasználta őket „Crazy for Women” témájához.  Nicole Kidman mellett még olyan hírességek is helyet kaptak a magazin hasábjain, mint Diane Kruger, Eva Mendes, Lindsay Lohan és Jessica Alba.

 
 

Míg a nőknek szóló Vogue fotóin Nicole hosszú és rövid hajjal egyaránt feltűnik, addig a férfi kiadásba került képeken egy démoni nőt láthatunk hatalmas hajzuhataggal. Nicole két énje így mintha a hajhossza által lenne elhatárolható, csakúgy mint legújabb filmjében a Nine-ban, ahol egy hosszú hajú olasz dívát alakít, aki amikor színt vall, megszabadul a póthajától.

 
 

A hatást fokozandó, Nicole rövid hajjal csupa hétköznapi pózban látható, telefonál, szöveget memorizál és szépítkezik, míg a hosszú, dús hajhoz meztelenség és fekete bársonykesztyű dukál.

 
 

Nicole haja lehet hosszú, vagy rövid, a 43 éves színésznő még mindig remek formában van. Kritikusai szerint azonban az utóbbi időben túlságosan sok szépészeti beavatkozáson esett át, és elveszette arca valódi karakterét.

 
 

Tény, hogy a színésznő ajkai így 50 felé vastagabbak mint bármikor, de kislányos bája még így sem tűnt el teljesen. Nicole mindig képes a megújulásra, és színésznőként is rengetegszer bizonyított már. Ameddig a botox nem bénítja le teljesen az arcidegeit, addig nagyon szívesen nézzük és hallgatjuk őt, és nincsenek ezzel máshogy az olaszok sem!

 

Forrás: divat.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr871929738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása