RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Két vámpír és egy szexmániás a címlapon

2010.04.17. 17:24 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Senki sem mondhatja, hogy nincs miből választani...

A Details magazin legújabb, májusi számában nem lesz lány, asszony, nő vagy más beállítottságú, aki ne találná meg a neki tetsző csábítót.

 

A True Blood sorozat szépfiúit kapták ugyanis a legutóbb lencsevégre. A sorozat 3. évada a nyáron fog elstartolni Amerikában, ami egyet jelent azzal, hogy a történetnek már világszerte megvan a maga stabil rajongótábora. Ami nem is csoda, hiszen a sztori a megfilmesítés előtt már könyv formátumban jóval korábban elkezdett sikereket aratni a vámpírtörténetek rajongói között.

 

A Details ezúttal Ryan Kwantennel - Jason Stackhouse, Stephen Moyerrel - Bill Compton, és Alexander Skarsgaarddal - Eric Northman beszélgetett kicsit, miközben készültek a jobbnál jobb képek.

 

A június 13-án az HBO-n folytatódó harmadik évadban már nemcsak vámpírokhoz és ősi varázslókhoz lesz szerencsénk, hanem egyre több vérállat is meg fog jelenni a színen, miközben Sookie az idő nagy részében azzal lesz elfoglalva, hogy keresse a 2. évad végén elrabolt Billt (Stephen Moyer).

 

A pasikat elnézve te kit választanál magad mellé? A kissé szexmániás Jasont, a jószívű Billt, vagy a kegyetlen rosszfiú Ericet? Esetleg megvárjátok, hogy milyen vércicusok lépnek majd a színre?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr651929676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása