RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Baleset okozta a jóképű modell szexepiljét

2010.04.17. 16:41 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Ollie Edwards az utóbbi idők egyik legsikeresebb angol topmodellje, idén az Armani is szerződést kötött vele. 1982-ben született Londonban, és egyáltalán nem modellnek készült. Egészen 2007-ig elsősorban motocross versenyzőként tengette a napjait, majd amikor abbahagyta, akkor fordult a divat világa felé.

 

2009 igazán meghatározó év volt a számára, többek között a Polo Ralph Lauren, az Emporio Armani, a Lacoste, a Benetton, az Y-3 és a Ralph Lauren Purple Label is arcának választotta. Olyan magazinok címlapjain szerepelt, mint a GQ, a l’Officiel, a Vogue Italia, az I-D vagy a Numero Homme.

 
 

Hogy mitől más? Miben különbözik a többi jóképű modellfiútól? A hasán található heget egyszerűen imádják a nők és a fotósok. Gyerekkorában egy tobogán baleset következtében szerezte a sebhelyet. A tobogán egy szánkóra hasonlító téli sportszer. Úgy gondolja, a heg azóta is szerencsét hoz neki. Sokszor viccelődik azzal, hogy egy szamuráj kard okozta a sérülést.

 
 

Nos, nekünk is kifejezetten tetszik Ollie hasa, sebhellyel együtt. Ollie nem unalmas, egyarcú modell, mint oly sokan manapság, érdekessé és izgalmassá teszi a képeket, amiken szerepel. Egyszerre ártatlan fiatal srác és mégis valódi férfi, a motocrossból fakadó szenvedélyét és keménységét a divatfotókra is sikerrel örökíti át.

 

Hogy tetszik Ollie Edwards?

Forrás: divat.hu

 

Bár szerintünk igazából nem a sebhelye a szexi. Az arcára sem panaszkodhatunk, és a testére sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr461929593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása