RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A Gossip Girl sztárja nem pletykál többet

2010.04.17. 17:31 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Taylor Momsen az utóbbi időkben a durva viselkedésével és érdekes beszólásaival eléggé kiverte a biztosítékot a fiatal Gossip Girl-rajongók szüleinél, így aztán ők most biztos nagyon örülnek, hogy a sorozat készítői kirakták a sztárt a műsorból!

Jenny Humphrey

Nem tudjuk, hogy Taylor Momsen, aki mindössze 16 éves, de úgy gondolja, hogy ő a legkeményebb ember a világon, hogyan fogadta a hírt, hogy a Gossip Girl következő évadjában már nincs a szereplők között az általa alakított kis Jenny, de mivel ő úgyis a zenei karrierjére akar koncentrálni, ezért feltehetőleg nem izgatja majd a dolog. A pletykafészek stábjából valaki elkotyogta, hogy „kreatív döntés” következtében Taylor már nem tér vissza ősszel a sorozatba, és ez a „kreatív döntés” dolog azt jelenti, hogy Jennyvel valami nagy dolog történik az éppen zajló évad utolsó évében. Vajon rehabra vagy börtönbe megy majd?

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr601929697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása