RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Kocka kocka hátán! Így viseld a legdivatosabb mintát!

2010.04.10. 16:34 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A férfidivatban már jó pár éve tartja magát a kockaimádat, elsősorban ingek formájában. Idén azonban mi nők is válogathatunk kockás blúzok és kiegészítők közül, akkora a választék, hogy könnyedén el is veszhetünk benne.

Elsősorban egy kockás inget szerezzen be minden divatkövető! Nagyon szép szűkített fazonú ingblúzok kaphatók minden nagyobb márkaboltban. Farmerrel társítva favágós-farmerlányos kinézetet kölcsönözhetünk magunknak, míg egy fekete szoknyával vagy szűk szövetnadrággal, leggingsszel magazinok hasábjaira is kerülhetnénk. Leggings esetében hosszabb, kívül hordós fazont válasszunk, míg farmerben akkor vagyunk a legtrendibbek, ha betűrve hordjuk a felsőt valamilyen feltűnő övvel.

 
 

Nem szabad azonban abba a hibába esni, hogy ami kockás, divatos is egyben. Sajnos az elmúlt időszakban eléggé lejáratódtak az aprókockás sálak és sportcipők, ezeket mindenképp kerüljük el!

 
 

Ha elég vagányak vagyunk, ne hagyjuk a boltokban a ránk várakozó ruhákat sem. A kockás ruci megfelelő kiegészítőkkel párosítva fiatalos és szuperdivatos, vonzza a tekinteteket. Mindenképpen magas sarkút javaslunk hozzá, így igazi femme fatale-ként tündökölhetünk az utcákon.

 
 

A kockák vidámságot csempészhetnek hétköznapjainkba és feldobják ruhatárunkat. Egy egyszínű szett kockás kiegészítőkkel (hajpánt, táska) éppúgy divatos, mint fordítva.

 

Forrás: divat.hu

Igazából, eddig is megtalálhatóak voltak a kockás blúzok ilyen formában a divatáruházakban, szóval nem hiszem, hogy ez ekkora szám lenne...

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr261909931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása