RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Új Alkonyat kötet

2010.04.03. 18:01 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Az amerikai írónő kiadója már készül a rajongók rohamára, mivel hamarosan megjelenik Meyer legújabb kötete.

Idén júniusban jelenik meg Amerikában Meyer legújabb könyve - The short second life of Bree Tanner - nyersfordításban: Bree Tanner második rövid élete címmel.

 

A kötet a 3. Alkonyat könyv - a Napfogyatkozás - egyik vámpír karakterét, Bree Tannert fogja nyomon követni. Bree annak a vámpírseregnek a tagja volt, akik Victoria vezetésével törtek Belláék életére, ha még emlékeztek...

 

Az írónő június 7. és július 5. között minden rajongó számára elérhetővé fogja tenni a könyvet online, csak olvasható formátumban, angol nyelven egy internetes oldalon.

 

Szóval úgy fest, hogy az írónő is elkezdte az úgynevezett fan-service-t legújabb kötetével, mely mindössze 192 oldalt fog megtölteni, és egy eddig látszólag jelentéktelen és ismeretlen karakteren keresztül enged majd bepillantást a Napfogyatkozás más eseményszálaiba is.

 
 

Tehát akik eddig nem unták meg az Alkonyat sorozatot olvasni, azoknak kétségtelenül jó hír, hogy a film nyári bemutatója után egy új könyvet vehetnek a kezükbe.

 

Akik viszont anti-Alkonyatosok, azoknak bizonyára csak egy újabb szög abba a bizonyos koporsóba...

  Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr91892320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása