RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Perez Hilton sztárszülinapja

2010.04.03. 17:52 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Csavard fel, csavard fel! Leona Lewis és Mel B cirkuszi hangulatban a celeb jelmezbálban Los Angelesben.

Ha híresség-státuszuk valaha is elhalványul, Mel B és Leona Lewis kamatoztathatnák tehetségüket akár a  cirkuszban is.

 

A két hölgy valóban úgy nézett ki, mint akik azonnal készek arra, hogy megszökjenek és beálljanak egy cirkuszba, mivel épp egy jelmezbálban vettek részt, amelyet Los Angelesben rendeztek vasárnap este.

 

Az egykoriSpice Girl, Mel B a tipikus cirkuszigazgató látszatát keltette szexi viseletében: szűk, piros szaténnadrág, szoros, fekete magas szárú csizma, fűző, cilinder és egy átlagosnak nem mondható ostor a kezében.

 

Leona viszont egy az átlagosnál kifinomultabb bohócjelmezt viselt (felülmúlni igyekezett ezzel a klasszikus fekete szatén Pierrot ruhát), egy a nyakat övező tüll fodorral és egy gondosan megtervezett festéssel a jobb szeme körül.

 

A hölgyek Nagy-Britanniának lobogtatták a zászlót a celebekkel megtelt partin a showbiznisz blogozó pletykafészke, Perez Hilton tiszteletére, aki épp a 32. születésnapját ünnepelte farsangi hangulatban.

 

Az ünnepelt tetőtől talpig egy gyatra arany öltönyben és ahhoz illő cipőben üdvözölte híres vendégeit, amint megérkeztek a Paramount stúdiójába, Hollywoodba vasárnap.

 

Lindsay Lohan színésznő is rajta volt a vendéglistán, ám egy kissé ápolatlannak tűnt türkizkék ruhájában és elhanyagolt frizurájával.

 

Miután megszabadult minden zöld trutymótól, mellyel a csupán néhány órával korábban megrendezett Nickelodeon Kids' Choice díjátadón fröcskölték le, Kate Perry, aki a vőlegénye, Russell Brand nélkül érkezett, káprázatosan nézett ki abban a szexi, elbűvölő és sokat mutató piros flitteres, cirkuszigazgatós akrobatadresszben.

 

Perez legújabb irományai szerint a Twitter csevegő oldalon, az I Kissed A Girl sztárja szerenádot adott a szülinapos fiatalembernek, méghozzá egy elefánt tetejéről énekelte, hogy Boldog Szülinapot.

 

Paula Abdul és Taylor Dane is jelen volt az esten, akik hagyták fiatalabb kollégáikat futni egy kis pénzért a meghamisított hazárdjátékban.

 

Az énekes Ashley Tisdale és Eve – akik nemrég tűntek fel egy vezető amerikai vígjátéksorozatban – is eljöttek, hogy felköszöntsék barátjukat szülinapja alkalmából.

 

Mindezek után a vendégek végül hazamentek, Perez pedig megköszönte minden vendégének, hogy eljöttek a születésnapi bulijába.

 

Ezt csicseregte: „Annyira boldog vagyok! Igazán hálás vagyok a családomnak, a barátaimnak és mindenkinek, aki segített lehetővé tenni a mai estét. Az álmomat élem!”

 

Kérdés, hogy a sztárok tényleg barátságból vettek részt a partin, vagy csak azért, mert tartanak a sztárpletykás vitriolos billentyűzetétől? Vagy ez már csak a mi rosszaságunk?

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr421892283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása