RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

5 kihagyhatatlan tavaszi alaptrend!

2010.04.03. 16:36 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Itt a tavasz, a napsugarak testünket és lelkünket is feltöltik energiával! Azonban a boldogsághoz ez kevés, ha nincs egy gönc, amit felvehetnénk! Ezért fogadd meg tanácsunkat, és az öt alaptrend mentén válogass a szekrényedben és a boltokban!

Ballonkabát

 

A trench coat, amit magyarul legtöbbször csak ballonkabátként emlegetünk,nemcsak, hogy túlélte a tavaly tavaszi és őszi szezont, de divatosabb, mint valaha! Nem számít sem szín, sem forma, mindegy hogy kétsoros vagy egysoros gombolású-e, térdig ér vagy épp egy dzsekire emlékeztet, a trench reneszánszát éli! Csodás darabokat találhatunk a Burberrynél, de a Zarában, Mangóban és társaiknál is szépeket foghatunk ki magunknak!

 


Fehér blúz

 

Az egyik legegyszerűbb, mégis legjobban kihasználható és legkönnyebben kombinálható ruhadarab. A fehér szín már önmagában is a nyár egyik slágere lesz. Gondolj csak bele, hogy egy fehér blúz farmerrel társítva mennyire szexis lehet, és fehér színű kiegészítőkkel, nagyobb méretű napszemüveggel, feltűnő gyöngysorral és fehér cipellővel kombinálva úgy festesz majd benne, mintha egy divatmagazinból léptél volna ki.

 


Military stílus

 

A katonai egyenruhák a divattervezők kimeríthetetlen forrását jelentik. Emlékszem, nagyjából 8 évvel ezelőtt mindenki terepmintás cuccokban járt. Most a military stílus nem a mintákban, sokkal inkább a színekben és kiegészítőkben jelentkezik. Azaz divatos a barna és bézs minden árnyalata, és természetesen a khaki zöld is. Nagyon trendik a nagyméretű aranygombok és nagyobb fémcsatos bőrövek is!

 


Telitalpak

 

A platformok már tavaly tavasszal is fel-felbukkantak az üzletekben, mostanra azonban be is vették azokat. Újdonság a nyitott orrú, de magas szárú tavaszi cipő. Bátran válasszunk ilyet az üzletekben, mert idén a világ minden táján divatosak leszünk benne!

 


Virágminta

 

A virágmintás szoknyák hódításáról már beszámoltunk Nektek, de a virághatás elérte a többi ruhadarabot és a kiegészítőket is. Kifejezetten fiatalosak és vidámak a rózsás és aprónövényes hajráfok és hajcsatok is. Bátrabbak művirágos sarut vagy papucsot is választhatnak. Éljen a tavasz!

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr841892131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása