RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Ki lehet a Lady Gaga-hasonmás?

2010.03.27. 16:40 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Vajon ki az a modell, aki bármelyik sztár alakjában el tudja magát adni? Karl Lagerfeld kedvenc modellje, Baptiste Giabiconi még neccharisnyát és szőke parókát is képes magára venni, ha egy kép ezt kívánja. Márpedig a L’officiel Hommes magazin számára készült fotózásnál ennél meredekebb kiegészítőket is használtak!

Meglepő fotósorozatra bukkantunk a kínai L’officiel Hommes magazin áprilisi számában. A modell Baptiste Giabiconi különböző ikonok bőrébe bújt bele egy címlapfotózás erejéig. Nekünk leginkább Lady Gaga hasonmásként nyerte el a tetszésünket, de a Depeche Mode frontembereként is remekül megállja a helyét. További ikonok a folytatásban!

 
 

A fiatal modell David Gahan mellett a Kiss együttes frontembere, Gene Simmons bőrébe is belebújt. Az énekes rögtön felismerhető jellegzetes sminkjéről, de a másik, 50 centet ábrázoló képen Baptiste minket inkább Eminemre emlékeztet.

 
 

A The Doors tragikus sorsú énekesét, Jim Morrisont és Prince alakját már sokkal könnyebb volt megjeleníteni, bár az arckifejezésük a valósággal ellentétben valóságtól eltérően a fotókon túlságosan egyformára sikerült.

 
 

Felismeritek David Bowie-t? Ha őt nem is, de Michael Jacksont mindenképpen. Ha a bőrszerkó és a póz valaki számára nem elég egyértelmű, a fehér zokni akkor is összetéveszthetetlen.

 
 

Természetesen a sorból Frank Sinatrát sem hagyták ki. Lady Gaga abszurd megjelenítése után szerintünk ez a második legjobban sikerült kép.

 

Az utolsó előtti fotó vajon kit ábrázolhat? Ha van tippetek, osszátok meg velünk!

Forrás: divat.hu

 

Valljuk be a 50cent imitáció nem lett túl sikeres, de a többi egészen élethű!!;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr551873125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása