RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Paris Hilton túl szexi a braziloknak!

2010.03.20. 16:52 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Reklámfilmben szerepel Paris Hilton, nem is akármilyenben, egy brazil sört népszerűsít. A választás érdekes, mivel a sört nem kifejezetten a női italok között tartják számon, az üzenet egyértelmű, a Devassát nők és férfiak is fogyasszák! A bökkenő csak az, hogy Parist így utólag túlontúl szexisnek találták…

Tény, ami tény, Paris nagyon jól néz ki az említett Brazíliában futó reklámban. Fekete miniruha, szőke hajzuhatag, és egy hideg sör a kézben, kell ennél több a pasik számára? Nem hinném.

 
 

Hilton kisasszony természetesen nem egyszerűen kiveszi a hűtőből és megissza az italt, hanem előtte a panorámaablakok előtt kicsit táncolgat, játszadozik vele, úgy, hogy nagyjából a város minden pontján lássák.

 
 

A brazil kormány aggodalmát fejezte ki aziránt, hogy a sztárt, a Nőt szexuális tárgyként mutatja be a reklám. A nők jogaiért küzdők szerint „lealacsonyítja a nőt” az említett jelenet. Nem önmagában a ruhával van a baj, hangsúlyozzák, hanem a kontextussal, amibe az egész kis előadást helyezték, így már túlságosan is erős és egyértelmű a szexuális utalás.

 
 

Szerintem Paris egyszerűen önmagát adja, tehát semmi felháborítót nem látok a dologban, másrészt megmosolyogtat, hogy pont a pirinyó és erotikus bikinik országa akadt fent egy ilyen reklámon.

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr281854921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása