RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Jézus és a Kiss zenekar meghökkentő keveréke

2010.03.20. 16:32 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Hatalmas szerencséje van a felkelő nap országában lévő Vogue Hommes szerkesztőségnek, mivel a japánok döntő többsége nem keresztény. A márciusi számukban ugyanis egy egészen sajátos és meglepő ötlettel rukkoltak elő: a messiást és a '70-es évek legendás rock bandáját, a Kiss-t párosították egyetlen modellen. Vajon felháborodik mindezen az egyház, vagy már megszokták az ilyesfajta fényképeket?

 

Mi kételkedünk benne, hogy bárki is megbotránkozna rajta, hiszen egy visszafogott és ízléses sorozatról beszélünk. Semmi otromba gesztus vagy felháborító pózolás. Jézust, mint a Megváltót egy egészen sajátos, de remek formában mutatják be. A töviskoszorút egy virágkorona helyettesíti, és inkább a visszafogott, kissé hippis benyomást keltő stílus felé hajlanak. Mindezek mellett a régi, nagynevű rock banda frontemberének közismert, fekete maszkos sminkjét is beleálmodták a képsorozatba. Egészen egyedi ötlet!

 
 

A gyönyörű szőke hajfüggöny mögött Bradley Bowers, az amerikai modell bújik meg. A fiatal, még kezdő Brad eredeti fürtjei mindenképpen említésre méltóak, hiszen ilyen gyönyörű, hosszú és dús frizurával kevesen vagyunk megáldva. A rocker fenegyerekről még sokat fogunk hallani, hiszen külseje annyira egyedi, hogy már most hatalmas jövőt jósolnak neki a modellvilágban.  A fotós ezúttal Hedi Slimane, francia tervező volt, aki többek között a Diornak is dolgozott már. Most fényképész énjét csillantotta meg a japán magazinnál. A képsorozat eddig több oldalon jelent meg, mint bármelyik Vogue alkotás. Nézettsége felér egy Kate Moss szerepléssel, ami valljuk be, nem kis teljesítmény.

 
 

Brad nálunk hatalmas sikert aratott, imádjuk ezt a képsorozatot. Neked hogy tetszik az újfajta Jézus?

 

Forrás: divat.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr511854872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása