RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Megan Fox ruhában is képes pózolni!

2010.03.13. 16:51 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A gyönyörű amerikai színésznő eddig inkább félmeztelen, erotikával túlfűtött fényképeivel hívta fel magára a figyelmet. (Gondoljunk csak az Armani kampányra.) Megan Fox most egy tőle szokatlanul visszafogott, mondhatni túlöltözött sorozattal jelentkezik az angol Harper’s Bazaar áprilisi számából. Talán ezzel is bizonyítani akarja, hogy elég érett egy komolyabb szerepre?

 

A kép témája a közeli jövő, miszerint mindannyian egyenruhát fogunk hordani és egy letisztult, visszafogott Világban élni. Az alap, domináns szín ezért a fehér lett, illetve helyszínül egy luxuslakást választottak, mely gyönyörű zöld környezetben helyezkedik el. Megan többek között Chanel, Donna Karen és Tommy Hilfiger darabokat visel. A fényképész az angol származású Paola Kudacki, aki többek között a Vogue-nak, az Elle-nek és a Harper's Bazaarnak dolgozik.

 
 

Megan egy mostanában tett nyilatkozata szerint, be akarja bizonyítani, nem csak szexi, hanem remek színésznő is. Mivel eddig inkább a megjelenésével, nem pedig tudásával hódított, most csak visszafogottabb témája fotózásokra mond igent. Mindezek mellett várja, hogy felkérjék egy komolyabb szerepre. Hogy mennyire sikerül kitűnnie a fiatal szépségnek a beskatulyázott hírességek közül, idővel kiderül. Mindenestre Mi szurkolunk neki.

 

 Forrás: divat.hu
 
 

Neked hogy tetszik Megan új arca?

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr571837017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása