RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Justin Timberlake újra összejött Cameron Diazzal?!

2010.03.13. 17:22 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Mindannyian emlékszünk rá, mennyire mély letargiába zuhant Cameron Diaz, amikor véget ért négy évig tartó szerelme Justin Timberlake-kel. Akkor azt mondta, soha az életben nem lesz hajlandó együtt dolgozni az exszel - éppen ezért az egész világot alaposan meglepte a tény, hogy a Bad Teacher című filmben egymás oldalán láthatjuk a két sztárt! A még ettől is különösebb dolog azonban az, hogy Cam és Justin meglepően sokat lógnak együtt…

justin

Lassan már három éve a szakításnak, de Cameron Diazt évekre megviselte a dráma vég és a köré épülő hercehurca. Hosszú ideig tudatosan kerülte a találkozás puszta lehetőségét is Justinnal, most azonban mégis rábólintott a közös munkára. Ráadásul azt beszélik, az egykori pár gyanúsan sokat lóg együtt a forgatáson kívül is, ami alaposan felkeltette Jessica Biel érdeklődését…

„Jessica nagyon féltékeny típus, állítólag már eljutottak hozzá a pletykák és jelezte Justinnak, hogy nem igazán örül a közös munkának. Azt mondja, nem Justintól fél, hanem Cameronban nem bízik. Szerinte az a nő bármire képes…” - mondta egy sminkes a Hollywood Life magazinnak.

Vajon elképzelhető, hogy Justin és Cam a munka hevében újra felmelegítik a felmelegítenivalót?

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr411837096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása