RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Britney Spears hétköznapi viselete

2010.03.13. 16:45 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A popsztár a laza, egyszerű stílust részesíti előnyben, mikor nem a színpadra vagy vörös szőnyegre készül. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen Britney már anyuka, így alig van ideje a flancolásra. Viszont így is nagyon csinos és divatos! Nekünk tetszik.

Britney a hétköznapokban szeret egyszerűen, lazán öltözködni. Általában összefogja haját egy könnyed kontyba, felveszi trendi napszemüvegét és már kész is. A make-up-ot teljesen elhagyja, ami nem is meglepő, hiszen a munkája során nagyon erősen sminkelik. Egy nyilatkozatában elmondta, nagyon problémás a bőre, így mikor teheti, elkerüli az alapozók és púderek használatát.

 
 

Nagy kedvence a farmer sort, amit rendszeresen visel. Általában egy színes, egyszerű felsővel. Nekünk a virágos, padlizsán blúza nagyon elnyerte a tetszésünket. Csajos és egyszerű. Mivel elég lenge, így nyáron kényelmes viselet. Ezzel minden bizonnyal Britney is tisztában van, hiszen több fényképén is viszont láttuk rajta. Talán egyik kedvenc darabja?

 
 

Hidegebb napokon is a farmert részesíti előnyben Mr. Spears. Csizmával és egyszerű pulcsival párosítja. Britney lazasága még mindig a kedves szomszéd lány benyomását kelti, mint karrierje elején. Úgy tűnik, nem szeretne megvállni ettől az imidzstől.

 
 

Britney hétköznapi viselete véleményünk szerint sokkal csinosabb, mint ahogy néha a stylistok felöltöztetik a vörös szőnyegre. Láthattunk már rajta olyan darabokat, amik egyáltalán nem passzoltak hozzá. Viszont úgy tűnik, a fiatal anyuka sokkal jobban ért ahhoz, mi áll jól neki. Vannak hírességek, akik képtelenek csinosan öltözködni, ha utcára lépnek. Britneyél ez fordítva működik. Lehet, jobban járna, ha önmagának lenne a stylistja?

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr551837004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása