RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Leánykérés - less be Hilary Duff ablakán!

2010.03.06. 17:13 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A nagy pillanatokat meg kell örökíteni! Talán erről Hilary Duff egy kicsit máshogy vélekedik. A hírek szerint eljegyezték, és ahogy lenni szokott, megint lapult egy lesifotós valamelyik bokor mögött, hiszen ez a nagy esemény is lencsevégre került… Némi hálószobatitokkal fűszerezve…

A kanadai sportoló Mike Comrie jól a zsebébe nyúlt, hiszen egymillió dolláros, mintegy kétszáz millió forintos gyűrűt húzott Hilary ujjára. Bőkezűsége eddig is ismeretes volt, hiszen ajándékként már autóra és lakásra is került díszcsomagolás, ami végül a szépségnél landolt. Természetesen egyik sem a legolcsóbb fajtából!

 

Az Edmonton Oilers hokicsapat játékosa nem kispályázik. Úgy csusszant a gyűrű a lányka ujjára, mint a jégkorong a kapuba! Természetesen annak rendje és módja szerint, térdre ereszkedve történt a dolog, hogy is lehetett volna másként?

 

A csili-vili gyémántcsoda láttán, persze elámult a népszerű barátnő és valószínűleg a paparazzi is, aki elgémberedett lábbal és zsibbadó ujjakkal, csak ekkor tapasztalhatta, hogy mit is fényképez.

 

Hilary Duff igazi nő! Rögtön ki kellett szaladnia az erkélyre, hogy megcsodálja a gyűrű csillogását természetes fényben is. Nem tudjuk, hogy az arcán látható öröm az eljegyzésnek, a drága gyűrűnek, vagy mindkettőnek egyszerre tulajdonítható-e, de az biztos, hogy nagy a boldogság!

 

Hoppá, hoppá! Elgurult a gyűrű! Vagy valami más van készülőben? Vannak sejtéseink, de inkább a ti fantáziátokra bízzuk, hogy mi a történet vége… Úgy tűnik a drága lesifotósunk sem várta meg a happy endet…

Mi ehhez még annyit tennénk hozzá, hogy ha tudta volna mi készül, biztos szebben felöltözött volna!

Az utolsó kép elég félreérthető, de a jóindulat azt mondatha velem, hogy csak a (immár) vőlegénye, hasát fújja!!:D

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr771814171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása