RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Farmer, az örök szerelem!

2010.03.06. 16:59 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A farmer örök! Tudja ezt a H&M is, hiszen az idei tavaszi-nyári szezonban nagy hangsúlyt fektet a farmerokra, és azt is megmutatja, melyik darabjukat mivel kombináljuk. Daria Werbowy és Tyson Ballou most megmutatja, mi lesz a trend a H&M háza táján.

A lányoknál visszatér a tengerész stílus, kombináljuk a farmert kék-fehér csíkos topokkal és kiegészítőkkel, kék cipővel.



A farmer szabása lehet laza és szűk egyaránt, ezeket viseljük kardigánnal és sállal.

 
 

A farmer nem csak nadrágot jelent, ezt ne felejtsük! Az utóbbi időben kissé háttérbe szorultak a farmer dzsekik, most azonban visszatérnek! A rövid szabású kabátkákhoz népies stílusú vagy hippik ihlette ruhácskákat ajánl a divatcég.

 
 

A fiúknál újra hódítanak az ingek, a kockás és az egyszerű farmer egyaránt. Ez utóbbi szintén kombinálható tengerész típusú fölsőkkel. Ami a nadrágokat illeti, az eddigi sötét és egy színű árnyalatok helyett, jönnek a koptatott gatyák a fiúknak is.

 

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr541814139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása