RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Előzetes!!

2010.03.06. 14:07 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Hát újra egy ztombathoz érkeztünk, ami egy újabb élőadást jelent, amit csütörtök délelőtt hallgathattok meg ismétlésként, ha lemaradnátok róla..

Mint megszokhattátok már, a mai adásban is lesznek divattal kapcsolatos témáink, és a legújabb sztárpletykákat próbáljuk elhozni nektek. És a mai adás egy kicsit különleges is lesz, ugyanis beültetünk magunk mellé egy fiút is aki elmondja ő férfi szemmel, hogyan látja ezeket a dolgokat!!

Az első témánk:

Farmer, az örök szerelem! (x)

A farmer örök! Tudja ezt a H&M is, hiszen az idei tavaszi-nyári szezonban nagy hangsúlyt fektet a farmerokra, és azt is megmutatja, melyik darabjukat mivel kombináljuk. Daria Werbowy és Tyson Ballou most megmutatja, mi lesz a trend a H&M háza táján.

2. téma:

Mi is az a French Chic?

Az orosz Harper’s Bazaar márciusi számában Isabeli Fontanaval készült egy remek fotósorozat, melyet most megmutatunk nektek. A képek témája az bizonyos különleges francia stílus, mely egyértelműen felismerhető, mégis nehezen meghatározható.

3. téma

Kylie Minogue tűsarkúban varázsol

Az elsősorban ékszereket és táskákat forgalmazó márka szó szerint varázslatos reklámkampánnyal rukkolt elő, főszerepben az ausztrál mini dívával, Kylie Minogue-gal. A századfordulós Párizs hangulatát idéző képeket, csakúgy, mint az előző kampány fotóit is, Ellen Von Unwerth készítette.

4. téma:

Leánykérés - less be Hilary Duff ablakán!

A nagy pillanatokat meg kell örökíteni! Talán erről Hilary Duff egy kicsit máshogy vélekedik. A hírek szerint eljegyezték, és ahogy lenni szokott, megint lapult egy lesifotós valamelyik bokor mögött, hiszen ez a nagy esemény is lencsevégre került… Némi hálószobatitokkal fűszerezve...

5. téma:

Egy ország, ahol a süti lopás is főben járó bűn

Március 4-én mutattták be a mozikban Tim Burton rendező legújabb alkotását, az Alice Csodaországban-t. Walt Disney egyszer már feldolgozta Lewis Carroll fantasztikus szerzeményét, most viszont nem rajzolva, hanem igazi színészekkel eleveníti meg a szőke kislány történetét. Főszerepben Johnny Depp!

6. téma

A Báthory-legenda: szemfényvesztés? (x)

Hataloméhes, hiú úrnő, aki az örök fiatalságot üldözve bármire képes. Így szól a legenda…

7. téma:

Robert Pattinsont az örökkévalóságnak!

Robert Pattinsonnal is bővül a halhatatlan sztárok tábora és jelen esetben nem a vámpír énjére gondolunk.

Ennyit röviden, de ezzel még nincs vége a sornak!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr761813789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása