RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Az Atlantisz és David Bowie ihletésében

2010.03.06. 18:39 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Felmentem a honlapjára, és első látásra beleszerettem Abodi Dóra munkáiba. Fiatalos, lendületes, újszerű, sokszor mondjuk ezeket a jelzőket, de Dórára tényleg igazak, ha megnézed legújabb kollekciójának képeit, Te is így érzed majd.

Abodi Dóra új 2010/11 ősz-tél kollekciója többszörösen sikertörténet... A kollekcióval megnyerte az IGEDO és az Akademie Mode & Design Düsseldorf (AMD) által 2010 február 7-én megrendezett Design am Rhein nemzetközi design versenyt. Dóra 92 nemzetközi designer közül került a CPD divatvásár keretein belül lebonyolított döntőbe, ahol 9 döntőst utasított maga mögé 2010/11-es, avantgard, ’David Bowie az Atlantiszon’elnevezésű őszi/téli kollekciójával...

 
 

Ezek után már biztosan hihetünk saját megérzéseinknek, hogy Dóra bizony tehetséges, és új kollekciója szenzációsra sikerült. Az Atlantisz misztikummal teli világa régóta ihleti meg a legkülönbözőbb területek művészeit, és most a magyar divatvilágba is betört. Sőt, hála szép helyezéseinek 2-2 szezonon keresztül részt vehet majd Moszkvában is egy divatkiállításon, és júliusban és jövő februárban a düsseldorfi divatkiállításon is, önálló standdal és divatbemutatóval.

 

Az Atlantiszt David Bowie egy bizonyos zenei korszakával, a Ziggy Sturdusttal ötvözve születtek meg a tenger szín és formavilágát idéző darabok. A misztikus világot a szűk felsőrészek, leggingsek, fémhatású selymek, szivárványszínekben játszó innovációs anyagok, kiálló vállrészek ellensúlyozzák.

 
 

Dóra kiegészítő magukért beszélnek. Különleges, glamouros, csillogó, nőies táskák, övek, kalapok és újdonságként már cipők és ékszerek egészítik ki a kollekciót.

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr351814332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása