RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Szinglik Éjszakája

2010.02.21. 20:07 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Sas Tamás, az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, az Apám beájulna, a Presszó, a Rosszfiúk, a Kalózok című népszerű magyar filmek alkotója újabb siker-várományos mozifilmet rendezett. A romantikus vígjáték a hollywoodi filmgyártás legjobb hagyományaiból építkezik, szerethető szereplőkkel és pergő sztorival, akár az Álljon meg a nászmenet, vagy a Bridget Jones naplója. Mindezt angol eleganciával, egy nagy tradiciókkal rendelkező magyar város, Eger gyönyörű arcát mutatva. A mozi jelenetei egyszerre mulatságosak és hihetetlenek, tele meglepetéssel. Az alkotók célja elsősorban a nézők szórakoztatása volt.

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében.

 

A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este. A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve. Juli vőlegényének kilétét számukra egyelőre homály fedi, azonban hamarosan egész máson kell törniük a fejüket, ugyanis amíg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, Róka, a helyi maffiózó szerencsejáték-függő megbízottja fondorlattal elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert. Edit, aki testőrként dolgozik, és mellékesen tapasztalata is van a bűntények felderítésében, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt. Juli hazamegy mit sem sejtő vőlegényéhez, és igyekszik helytállni az esküvői előkészületekben. Edit, a harcias testőr, Adrienn, az egykori modell, most főzőshow-háziasszony és Zsófi, a kissé szeleburdi, de rendkívül kifinomult gondolkodású szobrászművész az ékszer nyomába erednek.

Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három lány számára, akik minden bátorságukat, no meg nőiességüket bevetve, igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát. A lányok a kaland végére belátják, a kamaszkornak vége, és a kezdeti ellenállás: után végérvényesen elfogadják az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és az igazi barátság nem állhat a szerelem útjába.

 

Rendező: Sas Tamás    
Producer: Cirkó József, Dér Tamás
Forgatókönyv: Kovács M. András, Szajki Péter, Zsigmond Nóra
Operatőr: Miklauzic Márton
Szereplők: Hámori Gabriella, Gallusz Niki, Scherer Péter, Kolovratnik Krisztián, Gyuriska János, Nagy Ilona, Szávai Viktória, Karácsonyi Zoltán, Seress Zoltán, Hevér Gábor, Matt Devere Korda György, Gubik Ági, Tordai Teri, Vándor Éva, Szabó Margaréta, Görög László
Gyártó: HCC Media Group és Movieline Entertainment

Forrás: divat.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr721779085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása