RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Katie Holmes átváltozása

2010.02.21. 20:10 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Katie Holmes a Dawson és a haverok Joey Pottereként lopta be magát a szívünkbe, de mióta találkozott Tom Cruise-zal, már csak Mrs Cruise-ként emlegeti őt a sajtó. Nézzük meg hogyan vált kedves szomszéd lányból a vörös szőnyeg igazi stílusikonjává!

Bár Katie már 1997-ben főszerepet játszott a Jégvihar című filmben Sigourney Weaverrel és Kevin Kleinnal, a világhírnevet egy évvel később a Dawson és a haverok című tévésorozat hozta meg számára. Joey Potter karaktere bájos volt, szimpatikus, minden lány ilyen barátnőt képzelt el magának.

 
 

A széria befejeztével a fiatal színésznő képes volt kitörni a skatulyából. Kisebb feladatokat vállalt, ahelyett, hogy magát ünnepelt sztárnak képzelve főszerepek után futott volna. A váltás sikerült. Játszott Michael Douglas, Keanu Reeves és Tobey Maguire oldalán is.

 
 

2000-ben Katie megismerkedett az Amerikai pite sztárjával, Chris Kleinnal, akivel egészen 2005-ig alkottak boldog párt. A színész 2003-ban megkérte Katie kezét, és a média már a házasságot emlegette, amikor a színésznő életében felbukkant Tom Cruise.

 
 

A két sztár 2005 tavaszán találkozott először, és állítólag első látásra egymásba szerettek. Katie gyermekkorában is rajongott Tomért, Tom pedig régóta vágyott gyermekre, így érthető, hogy az eljegyzést már júniusban megejtették az Eiffel-torony tetején.

 
 

Katie ekkor volt szakmája csúcsán: a Batman: kezdődik című filmben ő kapta meg a női főszerepet, és a Thank You For Smoking című filmet is ebben az évben forgatták a színésznővel. Tom azonban meglehetősen gyorsan kivonta a forgalomból az óriási karrier előtt álló Katie-t, hiszen teherbe ejtette. A kis Suri 2006 áprilisában érkezett meg, és a pár novemberben kimondta a boldogító igent.

 
 

A kislány érkezése után Katie élete 180 fokos fordulatot vett. Hol szomorú és határozatlan, hol pedig szexis, és dögös arcát mutatja. Állítólag amikor póthajat rakatott fel egy este erejéig, Tom teljesen kiakadt, és rendre utasította fiatal feleségét.

 
 

Tény azonban, hogy a külseje mára teljesen átformálódott: a valaha kedves kislányból érett hölgy lett, de kislányos bája is egyre jobban elhalványul. Cruise felesége Victoria Beckhamtől kér divattanácsokat, az elegáns, visszafogott ruhákat részesíti előnyben, állítólag az orrát is átszabatta, és újabban már villant is. Vajon Mr. Cruise nélkül is ünnepelt sztárrá vált volna? Nektek hogy tetszik az új Katie?

 

Forrás: divat.hu

Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy gyümölcsöző ez a házasság Katie számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr951779099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása