RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

A New Moon színésze a Harry Potter sztárjával jár!

2010.02.21. 20:17 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Már egy ideje pletykáltak róla, de most már hivatalos: Jamie Campbell Bower, a New Moon sztárja, és Bonnie Wright, a Harry Potter üdvöskéje összejöttek!

 

Bonnie & Jamie

Jamie Campbell Bower, aki a New Moonban Caiust alakítja, és Bonnie Wright, aki Harry Potter szívszerelmét, Ginny Weasleyt játssza a világhírű filmsorozatban, az utolsó (két) Harry Potter-film, a Harry Potter és a halál ereklyéi forgatásán találkozott, és október óta egy párt alkotnak! Mivel a két színészt már sokszor látták együtt, már jó ideje felröppent a hír a kapcsolatukról, de eddig a pár durván tagadta az egészet. Most viszont Bonnie végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Igen, együtt járunk. Már néhány hónapja találkozgatunk, és nagyon jó. Együtt megyünk a vasárnapi BAFTA díjátadóra is.

Hurrá! Mindig örülünk, ha két tehetséges (Jamie olyan filmekben is játszott már, mint a Sweeney Todd) és szimpatikus ember egymásra talál! Szép celebbabák várhatóak

Forrás: neon.hu:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr141779115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása