RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

4 trendi összeállítás - ahogy a külföldi divatblogokon láttuk

2010.02.21. 20:27 | Ricsajok | Szólj hozzá!

Az utcaidivat-blogok egyik nagy előnye, hogy olyan embereket láthatunk, akik bátran vállalják az egyéniségüket, a maguk képére formálják, alakítják át a trendeket. A sztárok és a modellek helyett merítsünk ötleteket most tőlük.

 Barcelona


Boldog színek, vidám minták, színes egyéniségek. Barcelona tobzódik ezekben. A képen szereplő lány a virágos, nőcis ruhácskához férfias kalapot biggyesztett a fejére, és maszkulin zakóval tette teljessé az összképet.
Tipp: Minden évben nagy divat a virágos minta. Bár a kis rucikkal elsősorban a huszonéves korosztályt célozzák meg, egy virágos szoknya egyszerű blúzzal és válltöméses blézerrel harmincötön felül is vállalható összeállítás lehet.

1. Kalap, C&A. 2. Karkötő, C&A. 3. Cipő, Deichmann. 4.Virágos ruha, H&M. 5. Steppelt táska, Pull&Bear. 6. Zakó, Reserved.
1. Kalap: C&A. 2. Karkötő: C&A. 3. Cipő: Deichmann.
4. Virágos ruha: H&M. 5. Steppelt táska: Pull & Bear. 6. Zakó: Reserved.
Blog: ChicTooChic

 London


A hidegtűrésükről ismert londoni nők nemcsak kora tavasszal, hanem télen is képesek egy szál leggingsben és balerinatopánban járkálni az utcán – zokni és harisnya nélkül. Nyáron viszont szívesen öltenek csizmát és szőrös mellényt a miniszoknyához. Londonban a visszafogottság nem trendi, az egyszerű szettekben is van valami fifika.
Tipp: Egy visszafogottabb összeállítást is izgalmassá tud tenni egy-egy méretes, a szetthez illő ékszer. Nagyon divatosak a textilből, maradék rongyokból készült darabok.

1. Farmermellény, Esprit. 2. Vászoncipő, H&M. 3. Szatyor, H&M. 4. Ruha, Pimkie. 5. Nyaklánc, Promod.
1. Farmermellény: Esprit. 2. Vászoncipő: H&M. 3. Szatyor: H&M.
4. Ruha: Pimkie. 5. Nyaklánc: Promod.
Blog: YouCatwalk

 

 Melbourne


Több ismerős egybehangzó véleménye szerint az ausztrál lányok nem szépek, de még csak nem is tudnak öltözni. A Melbourne-ben élő Lili valószínűleg a kivétel, ami erősíti a szabályt. Az Etsyn (www.etsy.com) kapható ruhák bolondja teltebb alakja ellenére is szuper összeállításokat visel.
Tipp: Az idén ultradivatos keresztcsíkos felsőkről a teltebb nőknek sem kell lemondaniuk, ha ízlésesen tálalják. A színes cipő és a világos nadrág miatt a figyelmünk nem koncentrálódik a csíkos pólóra.

1. Mokaszin, Cipoplaza.hu. 2. Póló, Esprit. 3. ¾-es nadrág, H&M. 4. Táska, New Yorker.
1. Mokaszin: Cipőpláza.hu. 2. Póló: Esprit.
3. ¾-es nadrág: H&M. 4. Táska: New Yorker.
Blog: Frocks and Froufrou

 Párizs


A párizsi nő nem szép. A párizsi nő inkább kíváncsi, lázadó, ugyanakkor elegáns. A divat fővárosában élő átlagos nő abban különbözik a budapestitől, hogy az anyatejjel szívja magába a stílust és a kultúrát. A ruháit pedig öntörvényűen variálja, de a végeredmény hiába tűnik első látásra topisnak, a végén nagyon is sikkes.
Tipp: A nőies darabokhoz válassz férfias kiegészítőket, például magas sarkú cipőhöz boyfriend jeanst, miniszoknyához férfiinget. Az eredmény vonzóbb és szemtelenebb lesz, mint gondolnád.

1. Karkötő, Bijou Brigitte. 2. Szandál, Deichmann. 3. Felső, H&M. 4. Táska, H&M. 5. Farmer, New Yorker fishbone. 6. Zakó, Reserved
1. Karkötő: Bijou Brigitte. 2. Szandál: Deichmann. 3. Felső: H&M.
4. Táska: H&M. 5. Farmer: New Yorker Fishbone. 6. Zakó: Reserved.
Blog:
Madmoizelle Street Style



Forrás: nlcafe.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr81779161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása