RiCsajok

Ez a Tisza Rádió szombat délutáni műsora, ahol igyekszünk napra kész sztár pletykákat, heti eseményeket, éppen aktuális divat tippeket szolgáltatni a számotokra. Elsősorban csajos műsor, de a fiúk is bátran csatlakozhatnak a hallgatósághoz! ;-) Minden szombaton 16-18 óráig hallhattok minket élőben, vagy csütörtökön 9-11 óráig van az előző szombati műsor ismétlése. Ha úgy döntötök, hogy szívesen meghallgatnátok minket, ezt a http://tiszaradioszeged.hu/ weboldalon keresztül tehetitek ezt meg!

Friss topikok

Linkblog

Lady GaGa és Britney Spears egy számban?!

2010.02.19. 18:04 | Ricsajok | Szólj hozzá!

A jelek szerint végre valóra válik Lady GaGa egyik régi álma, ugyanis Britney Spears beleegyezett abba, hogy közösen dobjanak össze egy számot. Hurrá!

GaGa & Britney

Lady GaGa most biztos nagyon hálás apukájának, hiszen neki köszönhetően kerülhet sor a közös dal felvételére. GaGa és Britney az idei Grammy egyik afterpartyján találkoztak, ahol GaGa édesapja elmesélte a szupersztárnak, hogy lánya mekkora rajongója, majd egy kiadós csevegés után bemutatta Britneynek lányát. A szemtanúk szerint ők hárman ezután órákon át csak beszélgettek, majd telefonszámot cseréltek és megbeszélték, hogy amint GaGa befejezi éppen zajló Monster Ball turnéját, stúdióba is vonulnak. Na ez aztán egy olyan duett, amire mi is nagyon kíváncsiak vagyunk!

 

Forrás: neon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr431774175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása